• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

CO2 FIKSERENDE

Når man planter en skovhave, vil træerne i skovhaven bruge og omdanne Co2'en i luften til at vokse og producere oxygen. Når træet ikke kan vokse sig større vil den omdanne Co2'en til sukkerstof som den så fodrer microberne i jorden  med. 

 

INGEN PESTICIDER

Ved at sørge for at have de rigtige kombinationer af planter indkorporeret i systemet, sørger man for at der er naturlig balance i en skovhave.

Man behøver derfor ikke bruge pesticider, da systemet er selvregulerende.

 

GENOPBYGGER JORDKVALITETEN

En skovhave genopbygger jordkvaliteten ved at tilføje organisk materiale, (blade, døde planter og lign.) til jordbunden som nedbrydes og giver berigende næringsstoffer til jorden. Derudover dækkes jordbunden med vegetation som skaber gode forhold for micro-organismerne der lever i jorden.

 

SELVFORSYNENDE

Formålet med en skovhave er at gøre dig og din husstand mindre afhængig af fødevareindustrien, ved at gøre jer mere selvforsynende. På denne måde sparer i penge, og er aktivt med til at reducere Co2'en som disse industrier udleder.

 

VÆRDISKABENDE

En skovhave kan være mange ting. Et sted af ro. Et sted at lege. Et sted at gro, og et sted at pleje. Og om du er en grønfingret veteran eller ej, vil din skovhave altid være et værdiskabende sted for dig og dine nærmeste.